Zrinjski doveo bivšeg golmana Dinama

Stigao Kristijan Jajalo

Zrinjski doveo bivšeg golmana Dinama

D. Kurbegović

Rukovodstvo HŠK Zrinjski uspješno je okončalo potragu za novim rješenjem na golmanskoj poziciji. 

Mostarski klub se u proteklim danima našao u problemima. Povredom Krešimira Bandića trener Vinko Marinović je ostao samo na dvojici čuvara mreže, pa je rukovodstvo kluba brzo reagovalo i dovelo Kristijana Jajala. 

Ovaj mladi golman je prije šest godina Širokog Brijega prešao na Maksimir, ali u Dinamu se nije uspio nametnuti i u proteklom periodu je kao posuđen igrač branio za Stupnik, Sesvete, Lučko, Inter Zaprešić i drugi tim Dinama. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jajalo je bivši kadetski, juniorski i mladi reprezentativac BiH, a njegovim i angažovanjem Bilbije, klub iz Mostara će zaključiti prelazni rok u kojem su ionako dobar igrački kadar dodatno ojačali. To dodatno potvrđuje namjere za osvajanje šampionske titule u BHT Premijer ligi BiH.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi