Zrinjski i protiv Viteza bez Todorovića, vraća se Peko

Sedmo kolo Premijer lige BiH

Zrinjski i protiv Viteza bez Todorovića, vraća se Peko

M. Maksimović

Ognjen Todorović neće biti spreman ni za susret sedmog kola BHT Premijer lige na kojemu će Zrinjski ugostiti Vitez. 

On se povrijedio na treningu pred duel u Širokom Brijegu nakon čega je propustio tri derbija u nizu, protiv Širokog, Slobode i Željezničara.

Iako je u početku predviđano da će odsustvovati tri meča, Todorvića ipak neće biti ni sa Vitezom, što je nedavno potvrdio i Vinko marinović, najavljujući njegov povratak tek tokom reprezentativne pauze.

S druge strane Ivan Peko koji je prije vremena napustio meč na Grbavici vrlo vjerovatno će biti spreman za naredni susret. On je meč napustio u strahu da se povreda ne pogorša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nisam htio forsirati jer mi je bilo u cilju pauzirati dva dana umjesto dva mjeseca”, rekao je Peko, dodajući da će već danas ili sutra normalno trenirati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi