Zrinjski od sutra u Međugorju

Plemići u stalnoj bazi

Zrinjski od sutra u Međugorju

M. Maksimović

Nakon sedam dana uvodnih treninga i ljekarskih pregleda u Mostaru, fudbaleri Zrinjskog sutra će otputovati u Međugorje gdje će nastaviti pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi. 

Mostarci su se okupili 11. januara od kad su pod palicom trenera Ivice Barbarića svakodnevno radili na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim brijegom. 

U drugoj fazi priprema aktualni šampion i trenutni lider Premijer lige odradit će i prvu provjeru. Posljednjeg dana svog boravka u Međugorju (29. januar), na programu je meč protiv Neretve iz Metkovića. Nakon toga Mostarci će pripreme preseliti u Istru.  

Međugorje je inače stalna baza Zrinjskog posebno u zimskim mjesecima. Posljednji put tamo su boravili u novembru tokom reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi