Zrinjski odradio prvi trening na Kupresu

Plemići stigli u svoju bazu

Zrinjski odradio prvi trening na Kupresu

S. Mlaćo

Bh. prvak mostarski Zrinjski stigao je na Kupres, a zatim i odradio prvi trening. 

Blaž Slišković sa svojim pomoćnicima je na raspolaganju imao svih 29 igrača koji su doputovali na ove pripreme, a to su: Kenan Pirić, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić, Mario Barić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Luka Lučić, Nermin Jamak, Marijan Ćavar, Nemanja Bilbija, Rijad Kobiljar,Toni Jović, Tonći Kukoč, Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Jasmin Mešanović, Saša Kajkut, Momčilo Mrkaić, Marin Galić, Nardin Mulahusejnović, Frane Čirjak, Srđan Vulić, Ivan Šetka, Nermin Hajdarević, Đorđe Ćosić, Salko Jazvin, Damir Ćavar i Ivan Trifković.

Na Kupresu nisu doputovali Oliver Petrak, Zvonimir Blaić i Mate Pehar, a sutra će i zvanično Mostarce napustiti Jasmin Bogdanović, tačnije raskinuti saradnju.

Već sutra Plemići će u Tomislavgradu odigrati prijateljski susret protiv Tomislavgrada, dok je četiri dana kasnije planiran duel protiv povratnika u Premijer ligu ekipe GOŠK-a iz Gabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznato je da je bh. šampiona za protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka dobio slovenski Maribor, koji je i bio želja svih u ovom klubu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi