Zrinjski odradio prvi trening na Kupresu

Plemići stigli u svoju bazu

Zrinjski odradio prvi trening na Kupresu

Piše: S. Mlaćo
Bh. prvak mostarski Zrinjski stigao je na Kupres, a zatim i odradio prvi trening. 

Blaž Slišković sa svojim pomoćnicima je na raspolaganju imao svih 29 igrača koji su doputovali na ove pripreme, a to su: Kenan Pirić, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić, Mario Barić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Luka Lučić, Nermin Jamak, Marijan Ćavar, Nemanja Bilbija, Rijad Kobiljar,Toni Jović, Tonći Kukoč, Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Jasmin Mešanović, Saša Kajkut, Momčilo Mrkaić, Marin Galić, Nardin Mulahusejnović, Frane Čirjak, Srđan Vulić, Ivan Šetka, Nermin Hajdarević, Đorđe Ćosić, Salko Jazvin, Damir Ćavar i Ivan Trifković.

Na Kupresu nisu doputovali Oliver Petrak, Zvonimir Blaić i Mate Pehar, a sutra će i zvanično Mostarce napustiti Jasmin Bogdanović, tačnije raskinuti saradnju.

Već sutra Plemići će u Tomislavgradu odigrati prijateljski susret protiv Tomislavgrada, dok je četiri dana kasnije planiran duel protiv povratnika u Premijer ligu ekipe GOŠK-a iz Gabele.

Poznato je da je bh. šampiona za protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka dobio slovenski Maribor, koji je i bio želja svih u ovom klubu.


Premijer liga BiH