Zrinjski remizirao sa Celjem

Istra Winter Cup

Zrinjski remizirao sa Celjem

Danas je Zrinjski u okviru Istra Winter Cupa odigrao i drugu utakmicu, a protivnik je bio Celje. 

Na kraju je rezultat bio 1:1, te je Zrinjski tako završio kao rugoplasirani u svojoj grupi i ostao bez finala i prilike da brani titulu iz prošle sezone.

Zrinjski je poveo golom Filipovića iz penala u 16.minuti, a Celje je izjednačilo sredinom drugog poluvremena golom Pajača iz slobodnog udraca.

Vinko Marinović je za ovaj susret izveo potpuno drugih 11 u odnosu na prošli susret protiv Novigrada, kada je Zrinjski također remizirao odigravši meč bez pogodaka. Vrijedi spomenuti da su Plemići kraj utakmice dočekali sa igračem manje na terenu, obzirom da je pred kraj utakmice pocrvenio Tomislav Tomić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj turnira, Zrinjski će za treće mjesto igrati protiv Olimpije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi