Zrinjski u Tuzli bez Matije Kataneca

Zaradio treći žuti karton

Zrinjski u Tuzli bez Matije Kataneca

S. Mlaćo

Pobjedom nad Krupom 1:0, nogometaši Zrinjskog vratili su na pobjednički put.

Plemići su se namučili protiv Krupe, ali na kraju su ipak najvažnija tri boda.

Jedini strijelac za Zrinjski bio je iskusni Pero Stojkić koji je prelijepio pogodio mrežu gostiju, a u narednom kolu izabranici Blaža Sliškovića u goste će Slobodi iz Tuzle.

Plemići će biti oslabljeni neigranjem defanzivca Matije Kataneca koji je u subotu zaradio svoj treći žuti karton, te neće  biti u konkurenciji za meč 5. kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Katanec je u dosadašnjem dijelu sezone bio standardan na sve četiri utakmice Premijer lige, te dvije u kvalifikacijama za Evropsku ligu. U Zrinjski je stigao iz HNK Gorica.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi