Zrinjski uzeo bod Sarajevu

Zrinjski uzeo bod Sarajevu

U premijer ligi za juniore odigrano je 11. kolo u kojem vodeći Olimpic nije uspio doći do pobjede. Naime, Vukovi su u Lukavici remizirali sa Slavijom (0:0).

Sarajevo pred domaćom publiko nije uspjelo savladati Zrinjski (2:2), Čelik i Široki Brijeg su u Zenici također remizirali (1:1).

Kozara je pred svojim navijačima deklasirala Travnik (4:0), Rudar je  uTrebinju sa visokih 3:0 savladao domaći Leotar, Sloboda je u Tuzli bila bolja od Borca (2:0), dok je GOŠK u Gabeli bio bolji od Zvijezde (2:1). U zaostaloj utakmici 9. kola Leotar je u Zenici sa 5:3 savladao domaći Čelik.

Vodeći na listi strijelaca i dalje je napadač Željezničara Armin Hodžić, koji je postigao 15 golova, a iza njega su Petar Kunić iz Borca, te Belmin Vila iz Željezničara sa po 9 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.