Zrinjski želi ponovo u finale
Jović: Idemo kao da je 2:2

Mostarci spremni za još jedno finale

Zrinjski želi ponovo u finale

M. Maksimović

Fudbaleri mostarskog Zrinjskog danas u Lukavici brane dva gola prednosti iz prve utakmice polufinala Kupa BiH. Zrinjski je u prvom duelu savladao Slaviju i sada ima priliku drugi put  zaredom izboriti finale Kupa, odnosno nastaviti borbu za duplu krunu.

- Mi imamo tu prednost iz prve utakmice i naša računica jeste da sutra ne dobijemo dva gola i da prođemo u finale. Mi smo ekipa koja ne zna da čuva prednost, pa ćemo igrati kao da je rezultat u Mostaru bio 2:2 i pokušati sutra doći do pobjede. Jako je bitno da utakmicu otvorimo na jedan kvalitetan način, jer vrijeme radi za nas sa obzirom da imamo tu prednost iz prve utakmice. Što se tiče igračkog kadra na raspolaganju nemamo Serdarušića i Šarca koji odrađuju kazne, a na mjestu Serdarušića  nastupit će Musa ili Aničić - kaže Dragan Jović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije