Zukanović postigao prvijenac u dresu Chieva

Pružio dobru partiju

Zukanović postigao prvijenac u dresu Chieva

Italijanski prvoligaš Chievo iz Verone danas je u pripremnoj utakmici savladao lokalnog niželigaša Top 11 Dilettantia rezultatom 5:1, a strijelac trećeg pogotka za Chievo bio je Ervin Zukanović. 

Trener Chieva, Eugenio Corini, Zukanovića je kombinovao u gotovo svakoj taktici, a naš reprezentativac tokom susreta uspio je iz slobodnog udarca postići i svoj prvijenac u novom klubu.

Ukoliko Zukanović nastavi pružati dobre partije i izbori mjesto u udarnoj postavi Chieva, njegov povratak u nacionalni tim bio bi realan za očekivati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.