Zvanični zapisnik: Kjosevskog pljunuo radnik na terenu

Nakon provokacije ga udario

Zvanični zapisnik: Kjosevskog pljunuo radnik na terenu

E. Škorić

Poslije današnje utakmice 28. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara izbili su neredi.

Prije nereda došlo je do fizičkog obračuna između gostujućeg golmana Vedrana Kjosevskog i radnika na održavanju terena.

U zvaničnom zapisniku navedeno je kako je Kjosevskog pljunuo radnik.

"Nakon završetka utakmice a u terenu za igru, radnik na održavanju terena je pljunuo vratara gostujuće ekipe nakon čega ga je vratar Kjosevski udario zatvorenom šalom u lice. Sudija Čujić nije bio  mogućnosti vrataru Kjosevskom izreći disciplinsku mjeru (crveni karton) jer bi to izazvalo velike probleme sa igralima i navijačima gostujuće ekipe, koji su bili u neposrednoj blizini".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U neredima je učestvovala domaća publika koja je napala Edisa Mulalića i njegovom pomoćnika Elvisa Karića, te igrači Želje koji nisu ostali duzni domaćimm pristalicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi