Zvanično: Asmir Džafić prvi pomoćnik Admira Adžema

Potvrdio za SportSport.ba

Zvanično: Asmir Džafić prvi pomoćnik Admira Adžema

S. Mlaćo

Kao što je SportSport.ba jutros i najavio, Asmir Džafić (46) novi je pomoćnik Admira Adžema, koji je jučer izabran za šefa struke FK Željezničar.

Nekadašnji napadač mostarskog Veleža i bivši član reprezentacije Bosne i Hercegovine dogovorio je saradnju sa Plavima s Grbavice, što je i potvrdio u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

"Istina je, na zvaničnom predstavljanju ću se oglasiti, kazao je Džafić.

Džafić je posljednji trenerski angažman imao u redovima Veleža, a vodio je i niželigaša Neretvanac iz Opuzena. U narednim danima će i zvanično biti predstavljen na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo, Adin Mulaosmanović, prvi pomoćnik dojučeašnjeg šefa struke Slavka Petrovića, u narednoj sezoni će voditi juniore ili kadete Plavih sa Grbavice. Popularni Čića već je vodio kadete, a sada je bi mogao sjesti na klupu juniora, s obzirom na upažnjeno mjesto odlaskom Adžema. Sve će biti poznato već danas.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi