Zvanično: Bekir Hodžić pojačao Mostar SG Staklorad

Pojačanje na golmanskoj poziciji

Zvanično: Bekir Hodžić pojačao Mostar SG Staklorad

S. Mlaćo

Futsaleri Mostar SG Staklorada pripremaju se za preliminarnu rundu UEFA Futsal Cupa u kojem će odmjeriti snage sa predstavnicima Albanije, Turske i Estonije.

Mostarci iza sebe imaju sjajnu sezonu u Premijer ligi futsal ligi BiH, pa tako žele nastaviti u Evropi. Nakon Mirka Hrkaća, te Saše Babića, ovaj tim jučer je pojačao i sjajni golman Bekir Hodžić.

Hodžićeve kvalitete svima su dobro poznate, a u više navrata ovaj golman pozivan je i u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, dok je posljednji angažman imao u MNK Kaskada.

Bio je i član MNK Bosna Kompred, a Mostarci su na svojoj stranici zvanično potvrdili njegov dolazak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti