Zvanično: Haris Dilaver potpisao za Mladost

Vratio se u bivši klub

Zvanično: Haris Dilaver potpisao za Mladost

Napadač Haris Dilaver je danas i zvanično postao član Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kako je SportSport.ba već najavio, Dilaver je sa svojim bivšim klubom potpisao jednogodišnji ugovor i dobra vijest za trenera Edisa Mulalića je to što će na njega moći računati već u sljedećem kolu protiv Željezničara.

Dilaver je u prošlosti ostavio veliki trag u Mladosti. Svojim golovima je klub uveo u najjači rang, da bi sezonu kasnije sa 11 postignutih pogodaka u Premijer ligi BiH sebi osigurao inostrani transfer u grčki Platanias u kojem se zadržao pola godine. 

Posljednji angažman imao je u matičnom klubu Čeliku.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi