Zvanično: Ognjen Đelmić novi fudbaler Željezničara
foto: fkzeljeznicar.ba

Potpisao ugovor

Zvanično: Ognjen Đelmić novi fudbaler Željezničara

Ognjen Đelmić nekadašnji fudbaler Čelika novi je član Željezničara. Fudbaler koji je u prošlosti pored zeničkog sastava nosio dres Olimpica i banjalučkog Borca. 

Baš kao što je to za naš portal najavio direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, ugovor sa iskusnim veznim fudbalerom finaliziran je danas, a on će od danas trenirati sa Plavima u Međugorju, stoji na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice, pute koje je i saopštena vijest o potpisu ugovora sa Đelmićem.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler je do sada nastupao u Laktašima, Drini, Zvijezdi, Olimpicu, Borcu, kazahstanskom Spartaku te prethodnu polusezonu u Čeliku. Najviše nastupa, 38, je ubilježio u Zvijezdi, postigao osam pogodaka i ubilježio devet asistencija.

Željezničar nije objavio nikakve detalje ugovora. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije