Zvanično: Sanel Jahić više nije igrač Željezničara

Plavi odlučili raskinuti ugovor s Jahićem

Zvanično: Sanel Jahić više nije igrač Željezničara

E. Čaušević

Iskusni bosanskohercegovački fudbaler Sanel Jahić od danas je zvanično slobodan fudbaler.

Jahić se prošlog ljeta vratio u redove Željezničara kao veliko pojačanje, no Slavko Petrović je odlučio da neće računati na njegove usluge. Iskusni Jahić je proteklu sezonu proveo trenirajući sa juniorima Plavih, a danas je zvanično postao slobodan fudbaler.

Željezničar je danas na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da Jahić više nije igrač ovog kluba, te da je FS Kantona Sarajevo prihvatio zahtjev ovog kluba za raskid ugovora s Jahićem.

"Fudbalski Savez Kantona Sarajevo je danas potvrdio zahtjev FK Željezničar za raskid ugovora iz opravdanih razloga sa igračem Sanelom Jahićem sa danom 04.07.2017. godine. Igrač je načinio nekoliko povreda radnih obaveza te se nije odazvao na početak priprema niti je prisustvovao trenažnom procesu. Protiv istog su blagovremeno pokrenuti discpilinski postupci koji su rezultirali raskidom ugovora iz opravdanih razloga", saopštili su s Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi