Zvijezda 09 angažovala dva nova pojačanja

Stigli Stjepanović i Svjetlanović

Zvijezda 09 angažovala dva nova pojačanja

D. Vejo

Rukovodstvo prvoligaša iz Republike Srpske ekipe Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići polako ali sigurno kroji tim za sezonu 2017/2018.

U proteklih nekoliko dana, mnoga imena su prodefilovala press salom tima iz Bijeljine, a danas su to učinili još dvojica fudbalera.

Zvijezda 09, biće jača za iskusnog vezistu Mladena Stjepanovića, doskorašnjeg igrača Radničkog iz Lukavca, te štopera Filipa Svjetlanovića, fudbalera koji je prethodne sezone nastupao za akademiju FK Sarajevo te je takođe i član reprezentacije BiH do 16 godina.

Svakako jedan od većih prelaznik rokova kada je u pitanju tim iz Etno sela Stanišići. U klub konstantno pristižu nova imena, a s obzirom na tu činjenicu, očigledno je da su apetiti crveno-bijelih itekako porasli.

Da li ostali klubovi koji čine prvenstvo Republike Srpske treba da "strahuju", ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi