Zvijezda 09 do važnih bodova, Govedarica junak Slavije

Odigrane sve utakmice 7. kola Prve lige RS

Zvijezda 09 do važnih bodova, Govedarica junak Slavije

S. Mlaćo

Odigrane su sve utakmice 7. kola Prve lige Republike Srpske. Zvijezda 09 je u veoma zanimljivom meču slavila protiv Napredka u Donjem Šepku rezultatom 3:2.

Domaći su poveli u 14. minuti preko Zorana Matića, a u 42. minuti izjednačio je Stanić Dragiša. Zvijezda 09 do vodstva dolazi u 47. minuti preko  Selmira Mahmutovića, a isti igač u 65. minuti riješava pitanje pobjednika. Do kraja su domaći uspjeli postići u 80. minuti počasni pogodak preko Željka Mijailovića.

Slavija je sa minimalnih 1:0 savladala Mrkonjić Grad na svom terenu, a junak pobjede bio je Miljan Govedarica u 59. minuti.

U Gradišci minimalna pobjeda Drine nad Kozarom (1:0).  Činilo se da će meč završiti bez pogodaka, ali u prvoj minuti sudijske nadoknade puni plijen gostima donosi mladi Ermin Musić.

Tekstilac je sa 4:1 deklasirao Podrinje iz Janje, a  u Doboju su Sloga i Rudar podijelili bodove, bilo je 1:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Željezničar Sport team je nadigrao Sutjesku sa minimalnih 1:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi