Zvijezda 09 dobila novog šefa stručnog štaba

Stanišić brzo reagovao

Zvijezda 09 dobila novog šefa stručnog štaba

Nakon ostavke šefa stručnog štaba Mileta Lazarevića, predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić je brzo reagovao i na užarenu klupu svog tima doveo je Aleksandra Jovića.

Novi strateg je prethodno vodio Sinđelić, a puno vremena za upoznavanje s novom ekipom neće imati, jer već u petak tim iz Etno sela "Stanišići" će gostovati u Lukavici kod Slavije u okviru Prve lige Republike Srpske. 

"Veoma brzo sam se dogovorio sa predsjednikom kluba i nadam se da ću uspjeti da ostvarim dobre rezultate u preostale četiri utakmice do kraja jesenjeg dijela sezone. Nemam puno vremena za upoznavanje i treniranje, jer ćemo do susreta sa Slavijom odraditi praktično dva treninga. Znam da gostujemo jednoj kvalitetnoj ekipi, koja se nalazi u odličnoj formi i koja sa pobjedom hvata priključak sa samim vrhom tabele. Sa druge strane nama je pobjeda neophodna kako bismo ostali u trci za prvo mjesto i na zimsku pauzu otišli sa realnim šansama da u nastavku ostvarimo plasman u Premijer ligu BiH. Radio sam u Srbiji, ali mi Prva liga RS nije nepoznanica i dobro poznajem sva dešavanja, kvalitet fudbala i ekipa koje se takmiče u ligi", rekao je Jović za klupski sajt. 

U svojoj fudbalskoj karijeri Jović je nastupao za Železnik, Čukarički, Hansu Rostock, Hapoel Haifu, Carl Zeiss Jenu i Ferencvaroš. Kao trener je radio sa mlađim kategorijama Čukaričkog, Crvene zvezde i Krasnodara, a bio je asistent u stručnom štabu Čukaričkog. 

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić ističe da je morao brzo reagovati nakon ostavke Mileta Lazarevića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Vjerujem da smo dovođenjem Aleksandra Jovića napravili pravi potez, te da ćemo u preostala četiri meča ostvariti dobre rezultate. Nadam se da će promjena na klupi biti učinkovita i da će biti pozitivna šok terapija za ekipu. Do kraja jesenjeg dijela sezone odigraćemo još dvije prvenstve i dvije Kup utakmice i to u svega deset dana. Naš cilj i dalje ostaje isti, a to je plasman u Premijer ligu BiH zbog čega želimo da do zimske pauze ostvarimo maksimalan učinak u šampionatu, dok u Kupu BiH imamo realne šanse za prolaz u dalju fazu takmičenja", zaključio je Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti