Zvijezda 09 dočekuje Sutjesku

Prva liga RS

Zvijezda 09 dočekuje Sutjesku

M. Jakovljević

Ekipa Zvijezde 09 sutra će u Etno selu Stanišići biti domaćin ekipi Sutjeske iz Foče.

Kada je u pitanju bodovni saldo, domaćin ima tri boda više, te to može dosta uticati na psihološkom planu uoči početka susreta.

"Za nas, imperativ je pobjeda. Jer s tri nova boda, mi se priključujemo gornjem dijelu tabele. Ne smijemo imati više kikseva. Istina je da naš protivnik trenutno ima slab plasman na tabeli, ali nas to ne smije zavarati. Angažovali su i novog trenera Srđana Bajića te će sigurno protiv nas nastojati da pruže što bolju partiju. Ja vjerujem u našu mladost s kojom od početka utakmice moramo krenuit napadački", kazao je predsjednik kluba, Boris Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi