Zvijezda 09 putuje u Zvornik

Prva liga RS

Zvijezda 09 putuje u Zvornik

M. Jakovljević

Fudbaleri Zvijezde 09 u subotu gostuju Drini iz Zvornika koja je ozbiljan konkurent za povratak u Premijer ligu BiH.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja kazali su u taboru Zvijezde 09.

"U Zvornik putujemo da se nadigravamo i psihološki smo rasterećeni. Pokušat ćemo ostvariti pozitivan rezultat a to je sve sem poraza. Na papapiru domaćin je favorit ali nema predaje, dat ćemo sve od sebe. Očekujem da naš mladi sastav pruži dobru igru i da dođemo do bodova", rekao je trener Zvijezde 09, Duško Stajić.

Svoje viđenje predstojećeg meča, kazali su i u protivničkom taboru.

"Cijenimo mladu ekipu Zvijezde 09, ali mi znamo šta nam je cilj. Bodovi ostaju u Zvorniku. Nalazimo se u dobroj formi koja ide uzlaznom putanjom, tako da se nadamo dobrom rezultatu", kazao je trener Drine, Mile Lazarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi