Zvijezda 09 remizirala sa Sutjeskom

Samo bod timu iz Etno sela Stanišići

Zvijezda 09 remizirala sa Sutjeskom

S. Mlaćo

U posljednjem susretu 14. kola Prve lige Republike Srpske snage su odmjerili Zvijezda 09 i Sutjeska, a mreže se nakon 90 minuta nisu tresle (0:0).

Domaći su bili veliki favoriti u ovom meču, ali gosti iz Foče su se dobro držali, te na kraju izvukli bod. Domaći su imali par lijepih prilika, međutim nisu bili efikasni i na kraju se morali zadovoljiti samo jednim bodom.

Ovim remije Zvijezda 09 je lidersku poziciju prepustila Rudaru iz Prijedora koji sada ima 31 bod, dok je tim iz Etno sela Stanišići drugoplasirani sa 29.

14. kolo Prve lige Republike Srpske:

FK Zvijezda 09 - FK Sutjeska 0:0

FK Zvijezda: Lakić, Babić, Bogićević, Tojčić, Mahmutović, Rakić, Huseinbašić, Brkić, Hadzić, Mazić, Bajić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Sutjeska: Jovičić, Limić, Dačević, Lukić, Rašević, Radović, Filipović, Drakul, Ivanović, Danilović, Milić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi