Zvijezda 09 sigurna u Foči

Prva liga RS

Zvijezda 09 sigurna u Foči

D. Vejo

U drugom kolu play-out faze Prve lige Republike Srpske fudbaleri Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići u Foči su savladali tamošnju Sutjesku rezultatom 0:2.

Bijeljinci nisu uspjeli da osiguraju play-off lige, nakon što su u posljednjem kolu regularnog dijela šampionata poraženi u Banjaluci od Borca (1:0). Ali, uprkos toj činjenici, crveno-bijeli igraju dosta kvalitetan fudbal ove sezone u prvenstvu Republike Srpske.

Prvi čovjek kluba nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatom u Foči.

"Odigrali smo jednu dosta dobru utakmicu, protiv jedne kvalitetne ekipe Sutjeske. U meč smo ušli maksimalno ozbiljno i skoncentrisano. Želimo nastaviti u ovakvom ritmu", poručio je predsjednik Zvijezde 09, Boris Stanišić.

Ekipa iz Etno sela Stanišići zauzima sedmu poziciju u ligi.

U trećem kolu play-out faze, Zvijezda 09 će pred svojom publikom dočekati Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi