Zvijezda bez problema protiv Jedinstva

Prva liga FBiH, 8. kolo

Zvijezda bez problema protiv Jedinstva

M. Šljivak

Nogometaši Zvijezde pobijedili su Jedinstvo s 2:1 u susretu 8. kola Prve lige Federacije BiH.

Ekipa iz Gradačca je danas bila bolji rival i na kraju je zasluženo stigla do trijumfa.

Do vodstva su domaći stigli u 22. minuti. Mrežu gostiju zatresao je Jasmin Moranjkić, a minimalnim vodstvom Zvijezde se otišlo i na odmor.

Nastavak ponovo donosi bolju igru Zvijezde koja je u 62. minuti preko Mujagića došla i do drugog gola za sigurnih 2:0, da bi počasni gol za goste postigao Burnić u 71. minuti.

Prva liga FBiH, 8. kolo:

Zvijezda - Jedinstvo 2:1 (Moranjkić 22', Mujagić 62' /Burnić 71')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

ZVIJEZDA: Kolak, Doljančić, Moranjkić, Mujagić, Huseinbašić, Islamagić, Jaranović, Devedžić, Musić, Hasanbašić, Damjanović.

JEDINSTVO: A. Abdihodžić, Samardžić, Čavkić, Burnić, S. Samardžić, Mustedanagić, J.Abdihodić, Nuspahić, Hamzić, Halilović, Pantić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi