Zvijezda i dalje bez pobjede

Zvijezda i dalje bez pobjede

E. Škorić

Posljednjeplasirana Zvijezda je u Gradačcu, u utakmici 10. kola Premijer lige BiH, ugostila Vitez, a susret je završen rezultatom 1:1.

Nogometaši Zvijezde i dalje ne znaju za pobjedu u domaćem prvenstvu. Danas su remizirali s Vitezom iako su bili blizu pobjede.

Zvijezda je u 10. kolu na Banja Ilidži ugostila Vitežane, ali nije uspjela da ostvari trijumf kojim bi konačno obradovao svoje navijaće. Ni pod palicom novog trenera igrači Zvijezde nikako da prorade.

Imali su danas ‘lagan’ zadatak, u goste im je došao Vitez koji, uz dužno poštovanje, nije protivnik kojeg se treba plašiti. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, pametnom igrom Vitežani su uspjeli da odnesu bod, a Zvijezda ostaje na dnu tabele sa samo pet bodova. Vitez ima devet bodova. Zvijezda je povela golom Doljančića iz slobodnjaka, ali je u završnici Jurčević s penala postavio konačnih 1:1.

Treba dodati da je Stojanov u 37. minuti promašio penal za domaću ekipu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.