Zvijezda kompletna: Tri igrača vratila se trenažnom procesu

Tim iz Gradačca spremno dočekuje gostovanje na Tušnju

Zvijezda kompletna: Tri igrača vratila se trenažnom procesu

Zvijezda iz Gradačca u narednom kolu Premijer lige BiH gostovat će na Tušnju, gdje će odmjeriti snage sa tuzlanskom Slobodom.

Trener tima sa Banja Ilidže, Petar Šegrt, u ovom susretu konačno će moći računati na usluge Alibašića, Ordagića i Islamagića koji su zbog povrede morali propustiti nekoliko prethodnih mečeva.

Sva tri fudbalera vratila su se trenažnom procesu, te tako stavila se na raspolaganje hrvatskom stručnjaku čiji se tim nakon 11. odigranih kola nalazi na posljednjoj poziciji

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.