Zvijezda protiv Borca stigla do prve pobjede u sezoni

Slavili rezultatom 2:0

Zvijezda protiv Borca stigla do prve pobjede u sezoni

Dugo su fudbaleri Zvijezde iz Gradačca čekali na svoju prvu pobjedu u Premijer ligi a dočekali su je danas, u 13. kolu. Tim Petra Šegrta bio je uspješniji od Borca i slavio pobjedu rezultatom 2:0.

Uroš Stojanov postigao je gol u 16. minuti i tako doveo Zvijezdu u prednost već u ranoj fazi susreta. Prijetio je do kraja poluvrena Borac preko Brkića, ali bezuspješno.

U drugom poluvremenu je i Subić imao priliku donijeti izjednačenje svom klubu, međutim nije se najbolje snašao. Kada su navijači domaćih strepili za rezultat i bojali se novog "kiksa" svog kluba, uslijedilo je veliko olakšanje. Spasojević je u 81. minuti zaključio prvu ovosezonsku pobjedu za tim iz Gradačca. 

Premijer liga, 13. kolo

Zvijezda - Borac 2:0 (Stojanov 16', Spasojević 81')

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije