Zvijezda slavila protiv Kupresa u prijateljskoj utakmici

Golovi Islamagića i Mišana

Zvijezda slavila protiv Kupresa u prijateljskoj utakmici

E. Škorić

Nogometaši Zvijezde slavili su u prvoj utakmici na pripremama na Kupresu.

Upravo je tamošnji niželigaš, HNK Kupres, bio rival gradačačkom prvoligašu u jučerašnjoj provjeri.

Po lijepom i ugodnom vremenu odigrana je jedna dobra utakmica, a Zvijezda je slavila s 2:0, iako na poluvremenu nije bilo golova.

Nakon greške odbrane Kupresa, Islamagić u 51. minuti pogađa za vodstvo Zvijezde, da bi u finišu novo pojačanje kluba, Igor Mišan, povisio na konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda će još nekoliko dana boraviti na Kupresu, gdje se priprema za početak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH, gdje se tim iz Gradačca vratio nakon što je ispao prošle sezone iz društva najboljih.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.