Zvonić: Do Kupa podići samopouzdanje u ligi

Zvonić: Do Kupa podići samopouzdanje u ligi

M. Maksimović

Denis Zvonić je bio sudionik gradskih derbija igranih između Zrinjskog i Veleža u Kupu BiH prije dvije godine. Prošao je tada Zrinjski, iako je prvi meč okončan rezultatom koji je na ruku išao Veležu.

“Prvi susret smo odigrali hrabro i dobro, povećali smo izglede za plasman u polufinale, ali smo na kraju u Vrapčićima podlegli pritisku i izgubili. Bio je to težak dan u karijerima svih nas koji smo tad igrali za Velež”, prisjetio se Zvonić.

Ovog puta uloga favorita debelo je na strani Zrinjskog.

“Do prve utakmice moramo podići formu u prvenstvu, te pokušati pobijediti ove mečeve koji su vrlo važni za nas. Derbi je poseban, i ovog puta prvi meč igra se Pod Bijelim brijegom gdje ćemo pokušati prirediti iznenađenje. Zrinjski je u boljoj poziciji, igraju odlično u Premijer ligi, tako da je uloga favorite njihova, to je logično”, dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi