Zvonimir Kožulj: Sreća nam se konačno osmjehnula

Junak navijača Viteza

Zvonimir Kožulj: Sreća nam se konačno osmjehnula

Junak navijača Viteza jučer je bio mladi Zvonimir Kožulj. Ušao je u finišu susreta u igru, a u sudijskoj nadoknadi majstorskim volejem pogodio je mrežu matičnog kluba za drugi ovosezonski bod Viteza.

„Teška utakmica je iza nas. Objektivno je Zrinjski bio bolji protivnik, poveli su na vrijeme i utakmicu dobrim dijelom kontrolisali, ali na sreću to nisu materijalizovali još nekim golom. U drugom poluvremenu smo se malo trznuli, i na kraju uz dosta sreće uspjeli izjednačiti rezultat,“ izjavio je mladi Kožulj nakon utakmice.

Zvonimir Kožulj prošao je sve selekcije Zrinjskog, potom je kao junior prešao u Široki Brijeg gdje potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. U ovoj sezoni će nastupati za Vitez kao posuđen igrač. Iz anjega je teška povreda koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.