Zvorničani na teškom ispitu

Prva liga RS, 20. kolo

Zvorničani na teškom ispitu

U okviru 20.kola Prve lige RS lider Drina iz Zvornika putuje na neugodno gostovanje u Teslić gdje će protiv Proletera pokušati da osvoje tri boda i da sačuvaju prednost u odnosu na Drinu HE. Višegrađani će u goste Modriči koja se grčevito bori za opstanak i favoriti su u ovom susretu.

"Idemo da pobijedimo Modriču i nadamo se da Drine iz Zvornika neće slaviti pobjedu u Tesliću. Tad bi zaostatak smanjili na jedan ili dva boda", jasna je računica trenera Drine HE iz Višegrada Marka Vidakovića.

Parovi 20.kola: subota 15,30 sati: Sloga – Sutjeska, Napredak – Sloboda (MG), Rudar – Borac (Š), Mladost – Sloboda (NG), Modriča – Drina HE, Proleter – Drina (Z), Kozara – Podrinje.


Plasman: Drina (Z) 40, Drina HE 36, Sloboda (MG) 31, Podrinje 30, Sloboda (NG) 29, Sutjeska 29, Kozara 27, Mladost 27, Napredak 26, Proleter 25, Sloga 23, Borac 17, Modriča 17, Rudar 7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.