25. obljetnica postojanja HKK Zrinjski

Klub organizovao proslavu

25. obljetnica postojanja HKK Zrinjski

HKK Zrinjski iz Mostara večeras slavi 25 godina postojanja. 

U svečanoj dvorani Queen u tržnom centru Mepas, klub je organizirao proslavu na kojoj su se okupili svi oni koji su proteklih četvrt stoljeća na neki način bili dijelom ove sportske priče. 

Godine 1992 u hotelu Anamarija osnovan je Zrinjski, na inicijativu pokojnog Mariofila Džidića, inače oca današnjeg izbornika naše juniorske reprezentacije Borisa Džidića i skupine entuzijasta. 

Na proslavi su nazočni i predstavnici ostalih mostarskih sportskih kolektiva, te neki od predstavnika lokalne vlasti i institucija. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Naglašeno je kako će se klub u idućim vremenima pokušati dići još na višu razinu, kako organizacijski, tako i rezultatski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi