ABA: 'Igosi' dočekuju FMP
Foto: Igokea

Aleksandrovčani puni samopouzdanja

ABA: 'Igosi' dočekuju FMP

Košarkaši Igokee dočekaće sastav FMP-a u okviru 17. kola ABA lige.

Aktuelni bh. šampion vezao je dvije pobjede u regionalnoj ligi (Karpoš, Olimpija), a u slučaju novog trijumfa, 'Igosi' bi se uključili u borbu za četvrtu poziciju koja vodi u doigravanje.

"Možemo reći da je FMP mlada poletna i talentovana ekipa upotpunjena se nekoliko iskusnih košarkaša. U posljednjih nekoliko utakmica su ušli u dobar ritam, međutim, i mi smo u posljednje dvije utakmice odigrali dosta i nadam se da ćemo ponoviti tri četvrtine iz Ljubljane. Dobro poznajemo FMP, dobili smo ih u gostima. Dobro ćemo se pripremiti za ovaj meč i nadam se da ćemo doći do pobjede i definitivno obezbjediti opstanak u ligi. Ne samo da bismo sa tom pobjedom obezbjedili opstanak nego bismo otvorili vrata što boljeg plasmana na kraju sezone", rekao je trener Aleksandrovčana Dragan Bajić za sajt ABA lige.

Košarkaš Igokee Strahinja Mićović nada se dobroj igri svog tima i novoj pobjedi u regionalnom takmičenju. 

"Očekivanja su prije svega da nastavimo sa našom dobrom igrom, da nastavimo sa serijom pobjeda. FMP jeste kvalitetan tim, ali mislim da mi prije svega moramo da se fokusiramo na našu igru, kako u odbrani tako  i u napadu. Naravno da ćemo se pripremiti dobro  znamo odakle nam u timu FMP-a prijeti najveća opasnst, a znamo da imaju kvalitetnih igrača. U posljednje vrijeme igraju sve bolje. S druge strane, za nas je ovaj meč izuzetno bitan jer nam nakon FMP-a slijedi serija izuzetno teških mečeva i pobjeda bi bila dobra uvertira u te duele", izjavio je Mićović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica 17. kola ABA lige između Igokee i FMP-a na rasporedu je u utorak (17 časova) u Laktašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi