ABA liga Laktašima poslala novi organizacioni ugovor

ABA liga nastavlja sa igrom

ABA liga Laktašima poslala novi organizacioni ugovor

M. Šljivak

Da ni u rukovodstvu ABA lige ne znaju baš najbolje šta rade, već odavno je bilo jasno, a večeras je njihova igra gluhih telefona i nastavljena.

Rukovodstvo lige poslalo je Općini Laktaši promijenjeni organizacioni ugovor koji je u potpunosti drugačiji od prethodnog dogovora. Povodom toga, oglasio se i načelnik Općine Milovan Topolović, koji je rekao:

"Dobili smo papir u kojem ne stoji ono što smo dogovorili. Ne bih iznosio u javnost konkretne stvari, ali smo dovedeni u nezavidnu situaciju. Lisac je bio u posjeti Laktašima i tada smo izrazili spremnost da budemo domaćini uz određene uslove. Sastanak je bio je posvećen dogovoru oko samih aktivnosti i tehničkih stvari, prije svega obezbeđenja. Međutim, sada je stigao prijedlog ugovora koji bi predstavnici sportske dvorane u Laktašima trebali da potpišu sa rukovodstvom ABA lige, mada njihovi zahtjevi nisu u skladu sa ranijim dogovorima", rekao je načelnik Općine Laktaši Milovan  Topolović.

Iz Igokee su danas najavili kako će odluku da li će se Final Four odigrati donijeti u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.