Admir Prašović novi trener Željezničara

Smjene u ŽKK Željezničar

Admir Prašović novi trener Željezničara

Ženski košarkaški klub Željezničar u novu sezonu će ući sa novim trenerom.

Nakon četiri godine uspješnog vođenja kluba, Vesna Bajkuša i pomoćnica Niđara Munković prepustile su svoje mjesto novom trenerskom dvojcu. Tako će dužnost trenera Željezničara u budućnosti obavljati Admir Prašović, dok će njegov pomoćnik biti Miloš Milošević. Također, klub je angažovao i novu fizioterapeutkinju Jasminu Avdić. 

Iz Želje najavljuju da će s podmlađenim sastavom u narednoj sezoni pokušati napraviti kvalitetan rezultat i vratiti klub na sami vrh bh. košarke. Ističe se da je primarni cilj kluba u narednoj sezoni izbacivanje novih mladih košarkašica za reprezentativne selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.