"Ako zaustavimo Vasiljevića, možemo se nadati iznenađenju"

Playmaker Zrinjskog Draško Knežević

"Ako zaustavimo Vasiljevića, možemo se nadati iznenađenju"

D. Rakanović

Košarkaši Zrinjskog u okviru posljednjeg kola ligaškog dijela Lige za prvaka sutra gostuju u Sarajevu ekipi Bosne Royal Jelly.

Ovo će biti i najzanimljiviji susret kola jer će pobjednik ovog duela zauzeti drugo mjesto i imati prednost domaćeg terena u polufinalu Prvenstva Bosne i Hercegovine. 

Playmaker Zrinjskog i jedan od najboljih igrača mostarske ekipe Draško Knežević rekao je da je Bosna blagi favorit u ovoj utakmici, ali da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe. 

"Idemo u Sarajevo da se borimo i damo sve od sebe, pa ćemo vidjeti da li će to biti dovoljno za pobjedu. Bosna je kvalitetna ekipa i za svaki respekt", rekao je za SportSport.ba Knežević. 

On smatra da je najveća prijetnja u sastavu Bosne iskusni Saša Vasiljević.

"Glavni igrač Bosne je playmaker Vasiljević i ako njega uspijemo zaustaviti mislim da imamo šansu napraviti iznenađenje u Sarajevu", poručio je Knežević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Za sutrašnju utakmicu je neizvjestan Amerikanac Torrion Brummitt, koji je u utakmici devetog kola protiv Igokee dobio jak udarac u vrat , a u srijedu ujutru će ići na kontrolu kada će doktori odlučiti da li smije nastupiti.

Utakmica između Bosne Royal Jelly i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu sa početkom u 19 sati.  

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi