Albijanić: Atmosfera u reprezentaciji je odlična

Centar reprezentacije o pripremama

Albijanić: Atmosfera u reprezentaciji je odlična

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno je na pripremama u Svetom Martinu u Hrvatskoj. 

Naši reprezentativci se pripremaju za nastup u pretkvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Centar reprezentacije Draško Albijanić je za službenu stranicu Košarkaškog saveza BiH govorio o prvim danima priprema. 

"Pripreme za sada teku u najboljem redu. Atmosfera u ekipi je odlična, dobro se radi. Slušamo upute selektora. Moramo brzo da usvajamo sve savjete koje nam daje jer nemamo baš puno vremena do početka pretkvalifikacija", rekao je Albijanić i dodao:  

"Ovo je dosta mlada ekipa. Svi momci su željni dokazivanja, dosta motivisani smo ušli u sve ovo. Već slijedeće sedmice očekuju nas prve provjere, prijateljske utakmice protiv reprezentacije Bjelorusije. Do tada ćemo raditi u Svetom Martinu bazične stvari koje će biti dovoljne za početak, a na prvim provjerama ćemo vidjeti kako će sve da funkcioniše".  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi