Albijanić: Pokazali smo premalo da savladamo ovakav Zrinjski

Košarkaš Lovćena nakon poraza od Mostaraca

Albijanić: Pokazali smo premalo da savladamo ovakav Zrinjski

Nakon utakmice 6. kola ABA 2.lige u kojoj je mostarski Zrinjski svladao Lovćen iz Cetinja, u prostorijama HKK Zrinjski upriličena je konferencija za novinare na kojoj su glavnu riječ imali centar gostiju, inače bivši košarkaš Zrinjskog Draško Albijanić i najbolji pojedinac domaćeg tima Marko Šutalo.

Prvi je riječ dobio Draško Albijanić.

"Ušli smo u njihov ritam. Nismo uspjeli odgovoriti i nametnuti svoju ideju i svoju igru. Nismo uspjeli slomiti Šutala i Princa, kontra ritam nas je krasio. Razloge poraza tražimo u broju faulova", istakao je Albijanić, pa dodao:

"Treba puno više  želje i htijenja  da se dobije Zrinjski na strani, posebno ovakav Zrinjski koji je večeras bio sjajan."

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Na Albijanića se nadovezao Marko Šutalo. "Nametnuli smo svoj ritam, prepoznatljiv ritam koji smo razvili proteklih kola. Dvadeset asistencija govori o našoj igri. Drago mi je što je Bijeli brijeg zasada ostao neosvojiva tvrđava. Sad se okrećemo domaćem prvenstvu i utakmici sa Slobodom", poručio je Šutalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi