Albijanić: U ABA 2 ligi želimo biti u gornjem dijelu tabele

Novi centar Lovćena za SportSport.ba

Albijanić: U ABA 2 ligi želimo biti u gornjem dijelu tabele

D. Rakanović

Bh. košarkaš Draško Albijanić prije nekoliko dana dogovorio je saradnju sa Lovćenom iz Cetinja. 

Albijanić je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je veoma zadovoljan novim angažmanom. 

"Jučer sam odradio prvi trening u novom klubu, zadovoljan sam angažmanom. Radi se o jednom mlađem timu koji će biti popunjen sa par iskusnijih igrača. U klubu se očekuje još nekoliko pojačanja", rekao je za SportSport.ba Albijanić. 

Lovćen će u predstojećoj sezoni nastupati u prvenstvu Crne Gore i Drugoj ABA ligi.  

"Ambicije kluba su da budemo u gornjem dijelu tabele u Drugoj ABA ligi, smatram da će takmičenje biti dosta izjednačeno. Pored toga uporedo igramo i prvenstvo Crne Gore gdje želimo završiti na prvoj poziciji u prvom dijelu takmičenja, u kojem ne učestvuju Budućnost i Mornar", naveo je Albijanić.

Ovaj 30-godišnji centar nastupao je za Leotar, Slobodu, Borac, Zrinjski, Igokeu, rumunske Ploeisti i Pitesti, makedonski Kožuv i crnogosku Sutjesku. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi