Aničić: U drugom poluvremenu smo prelomili utakmicu

Košarkaš Borca nakon pobjede protiv Kozare

Aničić: U drugom poluvremenu smo prelomili utakmicu

D. Vejo

Treće kolo košarkaške Prve muške lige Republike Srpske donijelo je sjajan meč u banjalučkoj dvorani "Borik" gdje je domaći Borac sa 91:63 slavio protiv Kozare iz Gradiške.

Ovo je bio prvi trijumf crveno-plavih od kada je počelo prvenstvo, a zadovoljan današnjom igrom bio je i jedan od aktera domaćeg sastava.

"Puno publike nam je omča oko vrata, naravno da nas to raduje, ali uvijek postoji pritisak. Ekipa Kozare je jako mlad tim, smatram da svakom mogu biti prepreka u prvenstvu, svakako da nisu za potcjeniti. U drugom poluvremenu ubrzali smo igru i tu smo prelomili utakmicu", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Borca, Aničić.

Podsjetimo, Aničić je večeras ubacio šest poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi