Željko Lukajić, trener Igokee:

"Apelujem na KS BiH da se svi držimo pravila"

Ekipa Igokee nagrađena je zasluženim aplauzima nakon što je s 2-0 u seriji eliminisala iz play-offa Slobodu.

Aplauzom na aplauz odgovorio je i trener Željko Lukajić, koji se zahvalio Slobodi i navijačima na korektnosti i odao priznanje što se tuzlanski klub poslije mnogo godina vratio u vrh bh.košarke. 

"Smatram da je utakmica bila dobra i da su navijači mogli uživati u mnoštvu dobrih poteza. Ekipa Slobode je na svoju borbenost, igru, muškost... stigla do play-offa, a nesumnjivo da ovaj grad zaslužuje ekipu koja će se boriti za sam vrh. To je dobro za bosanskohercegovačku košarku, ali i košarku uopšte", kaže Željko Lukajić, trener Igokee. 

U finalu će Igosi igrati sa Širokim...

"Apelujem na KS Bih da se svi držimo pravila. Ako smo se dogovorili da nakon utakmice snimak postavljamo na YouTube, onda to moramo svi raditi. Ako želimo naprijed onda moramo poštovati pravila”, kazao je Lukajić.

U finalnoj seriji, koja se igra na tri dobijene utakmice, Aleksandrovčani imaju prednost domaćeg terena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.