Atić: Pobjeda za iskrene navijače Bosne i Hercegovine

Najbolji u meču protiv Španije

Atić: Pobjeda za iskrene navijače Bosne i Hercegovine

E. Škorić

Bek juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Atić poklanja pobjedu nad Španijom svim “iskrenim navijačima”.

Košarkaši su odigrali još jednu fantastičnu partiju i u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sa 70:64 pobijedili Španiju. Briljirao je Atić sa 28 poena, 12 skokova i četiri asistencije.

“Ne znam šta da kažem. Želim da se zahvalim svim našim prijateljima i svim iskrenim navijačima nakon ove pobjede. Španija je bila težak protivnik i reprezentacija koja igra sjajnu košarku”, kazao je Atić, dodavši:

“Uvidjeli smo da je ovo šansa koju jednostavno ne smijemo da ispustimo i ostavili smo srce na terenu. Posvećujem svim iskrenim navijačima ovu pobjedu”.

Mladi košarkaši večeras od 19 igraju polufinale protiv Turske i od Atića se očekuje da kao kapiten povede drugove u novu senzaciju. Sretno mladići…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije