Avdić: Navijačima možemo obećati zalaganje

Avdić: Navijačima možemo obećati zalaganje

S. Mlaćo

Košarkaši Gradine iz Srebrenika sa sjajnim igrama žele nastaviti u nedjelju u Sportskoj dvorani Srebrenik protiv Turbine iz Jablanice.

Svakako da je Gradina favorit u ovom meču, ali to će trebati i opravdati.

"Nakon pet odigranih kola zauzimamo prvo mjesto na tabeli. U nedjelju docekujemo ekipu Turbina iz Jablanice, iako smo favoriti potrebna nam je podrška navijača kako bi ostvarili i šestu pobjedu te zadržali mjesto na tabeli koje nam i pripada. Ekipa naporno trenira i možemo obećati publici da ce gledati dobru utakmicu punu borbenosti i zalaganja sa naše strane. Pozivam sve navijače i simpatizere kluba da dođu u nedjelju u 17:00 sati i daju nam podršku u što većem broju jer mi to zaslužujemo", kazao je u najavi utakmice član KK Gradina Almir Avdić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi