Mlada košarkašica Play Offa za SportSport.ba

Babić: Čast mi je što sam među šest najboljih igračica lige

E. Čaušević, foto: A. Berbić

U okviru petog kola Regionalne lige za košarkašice ŽKK Play Off na domaćem parketu igra protiv ekipe Medveščaka.

Mlada košarkašica Play Offa Nikolina Babić izjavila je za SportSport.ba da će ona i ostatak ekipe dati svoj maksimum u ovoj utakmici.

"Pokušati ćemo ispoštovati sve principe i dogovore koje smo sa trenerom ostvarili. Ekipa Medveščaka je ekipa koja je starija i iskusnija od nas kao i ostale u ligi, ali nadamo se da ćemo našom borbenošću, zalaganjem, trudom i željom ostvariti dobar rezultat", rekla je Babić.

Nikolina je nakon četiri odigrana kola po statističkim parametrima šesta igračica Regionalne lige.

"Što se tiče moje igre uvijek može bolje. Čast mi je što sam među šest najboljih igračica. Ja to ne bih mogla ostvariti bez svoje ekipe i njihove dobre atmosfere, podrške i svega ostalog što mi pružaju na terenu", dodala je mlada košarkašica Play Offa.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica petog kola Regionalne lige za košarkašice između Play Offa i Medveščaka igra se u četvrtak sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.