Babić: Play Off može dosta daleko

Sjajna košarkašica Play Offa

Babić: Play Off može dosta daleko

M. Šljivak

Nikolina Babić, fantastična košarkašica Play Offa, očekuje pobjedu u 3. kolu Međunarodne ženske regionalne lige protiv ekipe Triglava.

Iako je Play Off u sezonu ušao sa znatno podmlađenim sastavom, Babić vjeruje u pobjedu nad Triglavom, ali i da njen tim može daleko u regionalnoj ligi.

"Protiv Triglava idemo na pobjedu. Naravno da neće biti nimalo lako, jer mi imamo veoma podmlađen tim. Ipak, uz maksimalno zalaganje svih igračica mislim da pobjeda neće doći u pitanje", istakla je Babić za SportSport.ba.

Ona smatra i da ova ekipa Play Offa može dosta postići u ovoj sezoni u regionalnog ligi. 

"Možemo dosta postići. Ponavljam, imamo veoma mlad tim, koji može dosta toga napraviti. Želimo u doigravanje, iako su ostale ekipe daleko iskusnije od nas. Naš cilj je da idemo dosta daleko", kaže sjajna košarkašica Play Offa, koja želi titulu u prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Očekujemo osvajanje titule u prvenstvu BiH, ali i titulu Kupa. Za jedinog pravog konkurenta smatram ekipu Čelika i s njima ćemo voditi veliku borbu za trofeje", dodala je Nikolina Babić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti