Bajić bez komentara o preuzimanju reprezentacije

Ko će biti novi selektor BiH?

Bajić bez komentara o preuzimanju reprezentacije

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u narednih nekoliko dana dobiti novog selektora.

Tragom špekulacija koje kažu da su u među kandidatima za preuzimanje našeg nacionalnog tima svega dva ili tri imena, kontaktirali smo potencijalnog selektora Dragana Bajića.

Aktuelni trener Igokee nije bio raspoložen za priču o preuzimanju reprezentacije, te je poručio da je bez komentara i da trenutno ne želi pričati o tome.

Podsjećamo, osim Dragana Bajića, kandidati za selektora Bosne i Hercegovine su još Damir Mulaomerović i Nenad Marković, koji je u izjavi za SportSport.ba istakao da ga niko iz KSBiH još uvijek nije kontaktirao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi