Bajić: Meč sa Partizanom praznik košarke

Igosi spremni za duel sa crno-bijelima

Bajić: Meč sa Partizanom praznik košarke

Ekipa Igokee u dobrom raspoloženju dočekuje utakmicu sa Partizanom.

Igosi žele da na najbolji mogući način zaključe sezonu u ABA ligi i dobrom košarkaškom predstavom u posljednjem kolu ligaškog dijela oproste od svojih navijača.

Trener Dragan Bajić smatra da su crno-bijeli favoriti, ali i da njegov tom može parirati trećeplasiranoj ekipi regionalne lige. 

"Prvo da kažem da u dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu, potpuno rasterećeni jer smo opstanak obezbijedili već davno, a i ono što smo postavili sebi kao zadatak poslije Zadra, da ostvarimo dvije pobjede koje bi nas ostavile najmanje na šestoj poziciji što smo takođe ostvarili. Meč sa Partizanom treba da bude praznik košarke. Oni su favoriti i sigurno su tim koji je kvalitetniji od nas. Želim da se moji igrači igraju na ovom meču i da publika može da uživa", rekao je Bajić.

Igrač Igokee Blaž Mahkovic takođe očekuje spektakl protiv Partizana.

"Mi igramo bez pritiska, osigurali smo najmanje šesto mjesto što je veliki uspjeh, ali to ne znači da nećemo pokušati ostvariti trijumf protiv Partizana. Znamo da će tim iz Beograda doći u Laktaše sa namjerom da pobijedi, izuzetno su kvalitetni pod košem, imaju nekoliko igrača koji dobro šutiraju sa spoljnih pozicija i ukoliko napravimo dobar balans između unutrašnjih i vanjskih pozicija i odigramo kvalitetno u odbrani možemo očekivati trijumf", izjavio je Mahkovic.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica 26. kola ABA lige između Igokee i Partizana igra se danas od 17 časova u Laktašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije