Bajić: Ne plašimo se Zvezde

Trener Igokee pred derbi ABA lige

Bajić: Ne plašimo se Zvezde

M. Šljivak

Predstojeći derbi u ABA ligi protiv Crvene zvezde košarkaši Igokee dočekuju maksimalno motivisani i sa željom da i po drugi put u sezoni savladaju goste iz Beograda.

Trener Igosa, Dragan Bajić, ne krije adute svog tima uoči ovog susreta.

"Individualno Zvezda je jača, ali naš adut je kolektiv. Jakim kolektivom mi smo napraviili sjajne rezultate ove sezone i sad želimo da nastavimo tim putem. Vjerujem da ćemo pobijediti i da ćemo na taj način napraviti presudan korak ka Euroligi" smatra Bajić.

Igokea nema problema sa povredama i svi igrači će biti u kombinaciji za ovu utakmicu.

"Niko od nas u Igokei se na plaši nijedog rivala pa ni Crvene zvezde. Znamo mi njihove mane i nedostatke i pokušat ćemo da ih iskoristimo i pretvorimo u naše adute. Vjerujem u svoju ekipu i u pobjedu" zaključio je Bajić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.