Bajić nije nimalo zadovoljan nakon poraza od Krke

Igokea u petak kreće ABA ligu

Bajić nije nimalo zadovoljan nakon poraza od Krke

E. Škorić

Igokea je u posljednjoj provjeri pred početak ABA lige poražena u Novom Mestu od Krke sa 78:65.

Igosi, aktuelni prvaci BiH, u petak kreću s nastupom u regionalnoj košarkaškoj ligi, a svakako da poraz od Krke nije dobra uvertira pred nastupe u ABA ligi.

"Imali smo problema u putu, jer smo na granici čekali skoro šest sati i direktno iz autobusa izašli na parket. Međutim, to ne smije da bude opravdanje za lošu igru u napadu i u odbrani", rekao je trener Igokee Dragan Bajić, nastavivši:

"i. Nismo dobro započeli susret i domaćin je stvorio razliku, koju smo mi jurili tokom cijelog meča i dosta se trošili. To više ne smijemo dozvoliti i moramo mnogo ozbiljnije započinjati susrete, jer u idućim mečevima nema popravnog. U jednu ruku mi je drago što smo poraženi poslije pobjeda nad Radničkim, Cibonom i Širokim, te nas je on osvijestio. Jednostavno, ne smijemo se zanositi da će biti lako u Jadranskoj ligi, gdje će sada svi željeti da nas pobijede. Ipak, bilo je i nekih pozitivnih stvari u našoj igri, ali, generalno, nisam zadovoljan".

Igokea će u prva dva kola Jadranske lige igrati protiv Partizaan i Zvezde, finalista iz prošle sezone i učesnika Eurolige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti