Bajić: Skinućemo Zrinjski sa vrha

Strateg Aleksandrovčana pred derbi susret

Bajić: Skinućemo Zrinjski sa vrha

Poslije ubjedljive pobjede u Kaknju, ekipa Igokee silno motivisana dočekuje derbi susret četvrtog kola Lige za prvaka protiv lidera na tebeli, Zrinjskog.

Igosi su u prva tri kola upisali dvije pobjede i poraz, dok je Zrinjski na čelnoj poziciji sa maksimalnim učinkom.

"Zrinjski zaslužuje respekt i maksimalnu ozbiljnost. Zadovoljan sam reakcijom tim poslije poraza u Sarajevu. Dobro poznajemo Zrinjski, sastali smo se u polufinalu Kupa BiH, gdje smo ubjedljivo slavili. Želim da maksimalno angažovano uđemo u meč i ostvarimo pobjedu. Skinućemo Zrinjski sa vrha", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za "EuroBlic".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč između Igokee i Zrinjskog igra se od 19 časova u Laktašima. Večeras se još sastaju Bosna - Spars (20h) i Kakanj - Sloboda (18h).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije