Bajić: Skupo ćemo prodati kožu

Trener Igokee poručio

Bajić: Skupo ćemo prodati kožu

A. Beganović

U polufinalu zavrnog turnira Regionalne košarkaške lige snage će odmjeriti Igokea i Partizan, a trener bosanskohercegovačkog predstavnika Dragan Bajić, ulogu favorita dao je crno-belim.

"Iako još uvijek nisam posebno analizirao igru Partizana, mogu reći da ćemo bez obzira na probleme s povredama, skupo prodati kožu", prenosi Mondo Bajićevu izjavu.

"Poznavajući svoje igrače i njihov karakter, uvjeren sam da će biti spremni i da će uraditi sve kako bi preskočili Partizan i izborili finale. Ako se ukaže prilika da osvojimo šampionski prsten, zašto da ne", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.